Registreringsskjema for frivillige
Velkommen til DigitalityX søknadsskjema for frivillige!

Helgen 06.juli – 10.juli 2017 arrangeres DigitalityX for andre gang i Stavanger Forum, Stavanger. Vår visjon er å være et av de beste eventene innen LAN- og E-sport i Norge.

Vårt mål er å skape en unik arena for å fremme LAN- og E-sport miljøet i Norge, og vi vil inspirere gjennom opplevelser, aktivitet, kreativitet og engasjement.

DigitalityX skal ta gaming til nye høyder neste sommer, og vi lover gaming, spillbaserte konkurranser, sosialt samvær, sceneshow og mye mer!

Å jobbe frivillig hos DigitalityX består av å fungere som en del av et stort team. Vi jobber i forkant, under og i etterkant for at opplevelsen av arrangementet skal være fantastisk for alle parter. Vi jobber alle med forskjellige temaer, og skal på generell linje jobbe åtte timer per dag. Det er viktig å innse hvor viktig det er å ha slike frivillige bak arrangementet, og det er en haug med fordeler som venter deg som vil jobbe hos oss!

Fordelene ved å jobbe som frivillig hos oss:
-Muligheten til å være først og sist på stedet
-Delta på en planleggings- og evalueringsprosess for å forbedre --eventet
-Dedikert LAN plass
-Egen t-skjorte for frivillige
-Mat og drikke under arrangementet
-En attest, noe å ha på CV’en og eventuell referanse som kan presenteres når du søker jobb videre
-En stor haug med ny erfaring: Hvordan arrangeres dette?
-Hvordan fungerer denne gruppa med frivillige?
-En stor haug med nye venner!!
Personalia Bakgrunn Stillinger Bekreft Kvittering
Vennligst fyll inn ditt kontaktinfo. Pass på at det er korrekt (spesielt mobil og e-post), slik at vi har mulighet til å kommunisere med deg underveis i rekrutteringsprosessen.

Personalia
Kontaktinfo